ONZE AMBASSADEURS

BENOIT DE WITTE

fiQ XL – Artola

Chef Benoit Dewitte is chef & mede-eigenaar van het restaurant Benoit en Bernard Dewitte​ én hierbij eerste erkende ambassadeur voor Artola België.

Hij koos voor de FiQ XL en plaatste deze in het restaurant Merlesse (te vinden in Han-sur-Lesse) dat ook zijn signatuur draagt.Hij koos voor de FiQ van Artola omdat dit perfect in het Ardeense kader past.  Benieuwd naar meer? Neem ook eens een kijkje op de website van Benoit en Bernard Dewitte!

ZOUTEROVER

fiQ XL – Artola

Wij presenteren u hierbij graag dé winnaars van Grill Master  2018 (Vier TV)  én de nieuwe ambassadeurs van Lauviq: Zouterover. Dit ongelofelijk culinair duo experimenteert graag met outdoor cooking én vuur ….

Ook zij zullen voortaan met een fiQ L & XL werken van Artola. Ben jij ook benieuwd naar recente realisaties? Neem eens een kijkje op hun website.

THIJS MELIEFSTE

fiQ XL – Artola

Ook in Nederland vinden we echte kook en grill liefhebbers terug. Thijs Meliefste 1* Michelin, eigenaar van restaurant Meliefste, is vanaf heden trotse ambassadeur voor Lauviq.  Genieten van de Zeeuwse natuur op de fiQ XL van Artola zal niet ontbreken.

Ben jij ook zo benieuwd naar de realisaties van Thijs? Of krijg je al water in de mond bij het horen van Zeeuwse gerechten?  Neem gerust een kijkje op de website van meliefste!