ONZE TOPPRODUCTEN VOOR OUTDOOR COOKING

Als importeur van de topproducten van Artola geloven wij dat vuur samenbrengt.

Vuur zorgt niet alleen  voor warmte om maaltijden te bereiden, vuur houdt mensen warm en zorgt voor een gezellige sfeer.

Vuur wekt het verlangen om samen buiten te zijn.

Het is onze passie om producten te ontwikkelen die mensen over de hele wereld samenbrengen.

THE FIQ

Rond de fiQ  gebeurt het allemaal. Met de verschillende combinaties van de fiQ tovert u uw tuin of terras  om tot uw persoonlijke leefruimte buiten .

Uw gasten vergeten hun dagelijkse beslommeringen en genieten van deze hartverwarmende buitenervaring .

  • Beschikbaar in   M – L – XL

  • Koken voor 1 tot 45 personen

DETAILS EN MODELLEN

THE QRIB

In Japan is de bereiding van een maaltijd een ritueel dat puurheid en esthetiek combineert met bruikbaarheid en efficiëntie. Deze combinatie van design en functionaliteit is waar het bij de Qrib om draait.

  • Geschikt als barbecue én vuurschaal

  • Koken voor 1 tot 10 personen

DETAILS

THE TRUNQ

Teruggaan naar de basis en het leven waarderen is waar het bij TrunQ om draait. Het driemaal met een Red Dot bekroonde ontwerp van de gerenommeerde Duitse ontwerpers Christian Kusenbach en Martin Sessler lijkt op een uitgeholde boomstam. Een stalen blok met een basic look die de functionaliteiten van een braai, een grill en een vuurschaal combineert.

Dankzij het doordachte ontwerp stelt de TrunQ  je in staat om je eten te grillen en tegelijkertijd het vuur aan te steken.

  • Geschikt als barbecue én vuurschaal

  • Koken voor 1 tot 10 personen

DETAILS

THE TRUNQY

De TrunQy is het kleine broertje van de  TrunQ . In slechts 2 stappen tover je deze barbecue om tot een tafelmodel : het deksel wordt gebruikt als voetsteun.  Door zijn compacte afmetingen kan je hem makkelijk opbergen of meenemen .

Voor extra gemak zijn alle componenten, inclusief een grill met spieshouder, vaatwasmachinebestendig. Dus of u nu kampeert, luiert in het park of ontspant op het balkon van je appartement na een lange dag werken, de TrunQy maakt barbecueën en socializen in de buitenlucht eenvoudig.

  • Koken voor 1 tot 4 personen

DETAILS

HOUTKLIEVER EN HOUTMANDEN LOGMATIC

LOGMATIC HOUTKLIEVER LM-250

Dit is is één van de meest ergonomische houtklievers ter wereld!

Door eenvoudig de scherpe punt op het hout te zetten ,het bovenste gedeelte op te heffen en te laten vallen,splitst het hout door het valgewicht en de zwaartekracht.Moeiteloos, veilig en zonder belasting van je rug !
Gewicht: 5,5 kg  – Lengte min./max: 105/155 cm – Handgrepen: Rubber – Mesbeschermer: Ja – Stop voor slagstaaf: Ja – Opvallend staafslot: Ja

VILTEN MAND

Mand gemaakt van synthetisch vilt dat veel wordt gebruikt in de auto-industrie. Door de stevige bodemplaat, klief je het hout rechtstreeks in de mand buiten en kan je de gevulde mand direct mee binnen brengen .

METALEN MAND

Met deze houtmand bundelt u de houtblokken makkelijk samen waardoor het klieven veel veiliger gaat .Door zijn handig handvat brengt u de mand ook makkelijker naar de plaats van bestemming.

NAAR DE WEBSHOP