THE QRIB

In Japan is de bereiding van een maaltijd een ritueel dat puurheid en esthetiek combineert met bruikbaarheid en efficiëntie. Deze combinatie van design en functionaliteit is waar het bij de Qrib om draait. Met zijn compact ontwerp is de Qrib geschikt voor mensen die van koken en gezelligheid buiten houden in een meer intieme setting.

Als samensmelting van de Japanse teppanyaki- en hibachi-keuken combineert Qrib kwaliteit en stijl en tilt het BBQ-concept naar een nieuw niveau.

Koppels, kleine gezinnen, selecte gezelschappen, culinaire kenners en mensen die een sublieme bereiding waarderen, evenals het eten op hun bord.

3 VERSCHILLENDE GRILLS

De Qrib wordt geleverd met 3 verschillende soorten grills en je kunt er zelfs twee tegelijk gebruiken.
Gebruik  de meegeleverde ‘gripper ‘ om te wisselen tussen grills. Bak en grill vervolgens in elke gewenste stijl, inclusief Japanse teppanyaki en hibachi-stijl.

SIERHAARD

Een van de roosters fungeert ook als schoorsteen waarmee je de Qrib in een open vuur kunt veranderen. Niets is aangenamer dan jezelf te verwarmen bij het vuur na een heerlijke maaltijd.

AIRCONTROL

De twee-richtings AirQontrol zorgt voor een gemakkelijke luchtregeling, wat een betere  verbranding en minder rook betekent. Qrib gebruikt houtskool om te barbecueën en hout voor een gezellige open vuur.

TEMPERATUURZONES

Door de grill uit te schuiven naar een andere positie boven het vuur, kun je de temperatuur verhogen of verlagen. Je kunt ook twee verschillende temperatuurzones naast elkaar creëren door simpelweg de hoeveelheid houtskool te variëren die je in de twee compartimenten in de vuurschaal doet.

2 VERSCHILLENDE ONDERSTELLEN

De Qrib kan op twee soorten mobiel onderstel worden gemonteerd. De eerste, boQ genaamd, is verkrijgbaar in 2 verschillende hoogtes. De andere heet bloQ en door meerdere bloQs aan te sluiten creëer je een simpele buitenkeuken.

BESTELLEN IN ONZE WEBSHOP