THE TRUNQ

Wij mensen zijn altijd gefascineerd geweest door vuur. Vuur heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in ons leven. Zelfs vandaag de dag voelen mensen in de moderne samenleving de wens om zich terug te trekken in hun tuin, waar ze een maaltijd kunnen bereiden en het rustig aan kunnen doen. Terwijl ze naar de vlammen staren kunnen ze diep ademhalen, vergeten wat ze in hun gedachten hadden en gewoon tevreden zijn.

3 EENVOUDIGE COMPONENTEN

De TrunQ bestaat uit 3 eenvoudige componenten. Het belangrijkste onderdeel is een lange, diepe en gebogen vuurschaal met open uiteinden waarin het vuur wordt opgebouwd. Optioneel kan aan beide uiteinden een metalen plaat worden gemonteerd om het hout en de houtskool in de bak te houden. De schaal kan op twee lage of op twee hogere gebogen stalen onderstellen worden gemonteerd. De grill wordt bovenop de bak geplaatst en kan van het ene uiteinde naar het andere worden geschoven.

BAKKEN /GRILLEN EN HET VUUR NAAST ELKAAR AANSTEKEN

De lengte van 1 meter geeft de TrunQ zeker dat beetje extra. Je schuift de grill eenvoudig opzij over de houtskool en begint daar je eten te grillen terwijl je het vuur ernaast aansteekt.

DUURZAAM EN AANTREKKELIJK OM NAAR TE KIJKEN

De TrunQ is niet alleen aantrekkelijk om naar te kijken maar is ook gemaakt uit duurzaam , onderhoudsvriendelijk Corten staal . U kan het zelfs in de tuin buiten laten staan en voor gebruik gewoon met een doek schoonmaken.

BESTELLEN IN ONZE WEBSHOP